Κακόγουστο αστείο ο ένοπλος στο Γέιλ

yale-660-300x250

Μετά τον πολύωρο αποκλεισμό στον χώρο της πανεπιστημιούπολης του Γέιλ, εξαιτίας της αναφοράς ότι ένας ένοπλος βρισκόνταν εντός του χώρου, τέθηκε ξάνα σε κανονική λειτουργία από χθες το βράδυ το Πανεπιστήμιο.

Το περίφημο εκπαιδευτικό ίδρυμα ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του«Η απαγόρευση αίρεται». Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αποκλείεται να επρόκειτο απλώς για ένα κακόγουστο αστείο.

Μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο ενημέρωνε για την παρουσία ενός ένοπλου άνδρα στην πανεπιστημιούπολη, η αστυνομία στο New Haven της πολιτείας του Κονέκτικατ μετέβη στην πανεπιστημιούπολη του Γέιλ λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, τοπική ώρα.
Αμέσως απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους δρόμους του πανεπιστημιακού ιδρύματος και οι δυνάμεις ασφαλείας ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, αρχίζοντας από τους κοιτώνες των φοιτητών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η αστυνομία πλέον αναζητά τον φαρσέρ που εικάζεται ότι τηλεφώνησε από τηλεφωνικό θάλαμο.
Το Γέιλ που θεωρείται ένα από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια στον κόσμο, φιλοξενεί πάνω από 13.000 φοιτητές, αλλά αυτήν την περίοδο οι περισσότεροι απουσιάζουν από τους χώρους του λόγω της γιορτής των Ευχαριστιών.