Υπογράφει και παίρνει το «13» ο Λέτο

Υπογράφει και παίρνει το «13» ο Λέτο

Ήρθε, αποθεώθηκε και σήμερα αναμένεται να γίνει ξανά επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε χθες βράδυ μια πρώτη συνάντηση με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα, με τον οποίο συζήτησαν για την αγωνιστική του κατάσταση, το αν θα αγωνίζεται με την προστατευτική κάσκα που είχε μετά το κάταγμα στο κρανίο πριν ένα χρόνο.

Ο Αργεντινός άσος έκανε ένα σύντομο τεστ στο Metropolitan, αλλά σήμερα θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις και εργομετρικά. Αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και πιθανότατα παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου θα κληθεί να υπογράψει. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να παραθέσει δείπνο το βράδυ στον Λέτο.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρος έχει να κάνει με τον αριθμό φανέλας που θα πάρει ο Λέτο. Το αγαπημένο του «11» είναι πιασμένο από τον Γενς Βέμερ, που δεν υπολογίζεται μεν αλλά δεν γίνεται βάσει κανονισμών να γίνει αλλαγή του αριθμού του μεσούσης της περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Σέμπα» θα πάρει το «13». Πρόκειται για αριθμό που έχει αποσυρθεί προς τιμήν του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά οι οπαδοί σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρει τον αριθμό αυτό ο συγκεκριμένος παίκτης.

Εφόσον ο Λέτο υπογράψει, θα είναι παρών στο γήπεδο το Σάββατο για τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, ενώ υπάρχει σκέψη πριν το παιχνίδι αυτό να υπάρχει μια άτυπη παρουσίαση των εννέα νέων αποκτημάτων, με την είσοδός τους, ένας-ένας, στο γήπεδο για να τους χειροκροτήσει ο κόσμος.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr