Υπάρχει ελπίδα στον Παναθηναικο

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ-ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / PAOK-PANATHINAIKOSΕλπιδοφόρα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (2-1).
Οι «πράσινοι» πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο και έδειξαν ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί. Παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ κι εκτός έδρας, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στάθηκε καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Αν ο Μπεργκ ήταν πιο εύστοχος σε ένα τετ-α-τετ και στο πέναλτι του 81’ ή αν έλειπαν πάλι αρκετά ατομικά λάθη.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, που παρακολούθησε το ματς με τον Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος του πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.
Παρά τις πολλές αποχωρήσεις, τη δραστική μείωση του μπάτζετ, τα πολλά νέα πρόσωπα και την εμπιστοσύνη σε πολλά νέα παιδιά, ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει το δρόμο του. Ένας δρόμος που, πάντως, είναι ακόμη μακρύς μέχρι να τον οδηγήσει στα στάνταρ του παρελθόντος. Για κάθε μεγάλο ταξίδι, ωστόσο, απαιτείται το πρώτο βήμα.