Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα – Σταδιακή εξασθένιση των ανέμων στο Αιγαίο

95A555BA6CDB3CC52FF24D606747099F

Έως 35 βαθμούς Κελσίου θα δείξει ο υδράργυρος – Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση

Ηλιοφάνεια σε όλη  τη χώρα και σταδιακή εξασθένιση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μέτριοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις, τοπικά ισχυροί στα 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά πελάγη και στο Λιβυκό. Ασθενείς και τοπικά μέτριοι δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις, ενώ μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς, στρεφόμενοι σε μέτριους από νότιες διευθύνσεις μετά το μεσημέρι.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα