Ηλιοφάνεια με ισχυρούς ανέμους και τοπικές βροχές στα ορεινά

020912102252_2097Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρες μπόρες στη Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.