Ηλεία: Δωρεάν ασφάλιση σε 4000 μαθητές!

ghhhΤο ευχάριστο αυτό γεγονός, ανακοίνωσαν στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ζωή Βουρλούμη, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Χρήστος Νικολάου και ο Δ/ντής του τοπικού υποκαταστήματος Κώστας Παναγούλιας.

Παρουσία των αντιδημάρχων Γιάννη Αργυρόπουλου και Κώστα Μποσμή, επισήμαναν ότι η ασφάλιση περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τόσο στο πρωινό πρόγραμμα του σχολείου όσο και στις δραστηριότητες αυτού (εκδρομές, γυμναστική, εκδηλώσεις) και μια ώρα πριν και μετά την έναρξη και την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

«Ανακοινώνουμε την έναρξη ενός ασφαλιστικού προγράμματος στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και εταιρικής ευθύνης. Η Εθνική Ασφαλιστική, ο Δήμος Πύργου, η Α/θμια Εκπαίδευση, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεδιπλώσουν ένα ευρύ ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει τη ζωή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία σε όλο το διάστημα της παραμονής τους στο σχολείο αλλά και μια ώρα πριν και μετά, ουσιαστικά στο χρόνο μεταφοράς τους.