Ιδανική ομάδα για να κρεμάσει τα παπούτσια του

katsouranisΑρκετοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να εξετάσει σοβαρά την προοπτική να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έναν χρόνο στη Football League.
Κάποιοι θεωρούν πως ο 34χρονος παίκτης θα προτιμήσει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και παίζει στην Ευρώπη, αντί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ της Football League. Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνεται να είναι έτσι στο μυαλό του διεθνούς χαφ.
Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του «Κατσούρ» με τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα βρεθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ.
Πρόβλημα στο οικονομικό στην περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ένωση δεν υφίσταται, ενώ μπορεί στο μέλλον να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα, λόγω και της καλής εικόνας που έχει για εκείνον ο Μελισσανίδης.
Μπορεί η ΑΕΚ να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του χρόνου, όμως έναν χρόνο αργότερα θα βρίσκεται πιθανότατα στη Σούπερ Λίγκα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Δηλαδή, ό,τι καλύτερο για να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μία σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.