Η Θεσσαλονίκη από ψηλά μέσα από το φακό του Σάκη Γιούμπαση

i-thessaloniki-apo-psila

Από το 2002 ο Σάκης Γιούμπασης ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της φωτογραφίας και ιδιαίτερα της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, των επαγγελματικών πορτρέτων και αντικειμένων. Συνεργάζεται με τα γνωστότερα έντυπα μέσα της Βορείου Ελλάδος (ΕΠΙΛΟΓΕΣ, live!, ADORE, DAR, IQ magazine, BISCOTTO, SOUL, COΟL, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικές εταιρείες.

Από το 2013 συνεργάζεται με τα φωτογραφικά πρακτορεία Getty Images και Ddp Images στη Γερμανία, ενώ, ταυτόχρονα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της αεροφωτογραφίας και της εναέριας λήψης βίντεο, που αποτελεί την τελευταία σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας και του βίντεο.

Από αυτή του την ενασχόληση του δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει εναέριες λήψεις βίντεο για μια ταξιδιωτική εκπομπή στο ΣΚΑΙ αλλά και να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο είχε θέμα τα αρχαία θέατρα της Μακεδονίας.

Ταξιδέψτε στην όμορφη Θεσσαλονίκη μέσα από τις αεροφωτογραφίες του Σάκη Γιούμπαση που θα απολαύσετε στο www.greekguide.com

 

Πηγή: newsbeast.gr