Η Pepsi απέσυρε τη διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ μετά τον σάλο

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ, με τους χρήστες των social media να κατηγορούν πως εκμεταλλεύτηκαν το κίνημα Black Lives Matter, η Pepsi αποφάσισε να την αποσύρει.

Στη διαφήμιση της Pepsi εμφανίζεται η Kendall Jenner να εγκαταλείπει τη φωτογράφηση που κάνει, να γίνεται ένα με τους διαδηλωτές διαφόρων εθνικοτήτων και να προσφέρει σε έναν από τους αστυνομικούς μια Pepsi για να βάλει τέλος στην “αντιπαράθεση” των δύο πλευρών.

Η Pepsi δεν άργησε να βρεθεί στο στόχαστρο, με τον κόσμο να κατηγορεί την εταιρεία πως εκμεταλλεύται το κίνημα Black Lives Matter προς όφελός της, καθώς η διαφήμιση θυμίζει τη στιγμή που η Ieshia Evans στάθηκε μπροστά στους αστυνομικούς βγαίνοντας από την πορεία “Black Lives Matter” για τον θάνατο ενός μαύρου άντρα από αστυνομικούς.

Η Evans είχε συλληφθεί λίγο αργότερα σε αντίθεση με την Kendall που κέρδισε το χαμόγελο του όμορφου αστυνομικού στη διαφήμιση επειδή του έδωσε ένα κουτάκι Pepsi. Η διαφήμιση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο που χλεύασαν τη διαφήμιση της εταιρείας.

“Πρόκειται για μια παγκόσμια διαφήμιση που απεικονίζει ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα που ενώνονται με αρμονία και αυτό πιστεύουμε ότι είναι ένα σημαντικό μήνυμα να περάσουμε”, σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Pepsi μετά τις έντονες αντιδράσεις στα social media.

This jenner Pepsi ad is really just embarrassing. So one white girl can solve all social issues with one Pepsi can kmt

How Pepsi tried to hijack a civil rights movement as their own & failed https://scallywagandvagabond.com/2017/04/pepsi-protest-ad-kendall-jenner-pepsi-commercial/  ad ad kendall Jenner

Photo published for How Pepsi’s protest ad starring Kendall Jenner failed the internet - Scallywag and Vagabond

How Pepsi’s protest ad starring Kendall Jenner failed the internet – Scallywag and Vagabond

Pepsi protest ad starring Kendall Jenner: How a multinational company tried hijacking a civil rights movement as a high gloss consumer staple

scallywagandvagabond.com

That @pepsi ad with Jenner makes no sense.

And the privedge of approaching cops with something in your hands is wild

Kendall Jenner is the first reality star to go from a Coke problem to a Pepsi problem.