Η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

pabc fanelesΤην νέα φανέλα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ παρουσίασε σήμερα η Adidas.
Η παραδοσιακή πράσινη, η δεύτερη λευκή, αλλά και η τρίτη που φέτος θα είναι λαχανί αντί για γκρι είναι οι τρεις φανέλες, που  κοσμούνται από τα έξι αστέρια, που αντιστοιχούν στους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους της ομάδας, την ελληνική σημαία και το σήμα της Ευρωλίγκας, ενώ έχουν καινοτομία κάποιες γραμμές στα πλευρά.
Ο διευθυντής marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης,
δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός
λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση ακόμα τριών τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει για άλλη μια σεζόν δίπλα του μια κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, την adidas, που του προσφέρει εδώ και χρόνια τον πιο προηγμένο τεχνολογικά και σχεδιαστικά αθλητικό εξοπλισμό. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από κάθε άποψη στην πρωτοπορία του μπάσκετ».
Η διευθύντρια marketing της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μαριάννα Ρεμπάπη, τόνισε από την πλευρά της: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό τον τελειότερο αθλητικό εξοπλισμό και αυτό κάνουμε και φέτος με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ανήκει σε ένα μικρό κλαμπ ομάδων παγκοσμίως που χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη εμφάνιση μπάσκετ της adidas, την NBA Revolution 30, η οποία είναι εμπνευσμένη από το NBA All-Star Game του 2013. Είμαστε σίγουροι πως με την NBA Revolution 30 ο Παναθηναϊκός θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων του και τη φετινή σεζόν».