Η Νατάσα Μανίσαλη και η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Η Νατάσα Μανίσαλη και η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Φτωχότερος έγινε από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο χώρος της υποκριτικής καθώς, μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Καρκίνου, η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη έχασε την «μάχη» με την ασθένεια, σε ηλικία 55 ετών.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, η Νατάσα σπούδασε στο Εθνικό θέατρο και έπαιξε σε πλήθος παραστάσεων, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή τηλεοπτικές επιτυχίες των ‘90s, όπως οι σειρές «Οι Μικρομεσαίοι» και «Εμείς Και Εμείς».

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός «πάλευε» με τον καρκίνο, από τον οποίο είχε χάσει τον πατέρα της, αλλά και την αδερφή της μαμάς της.

«Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που χάσαμε τον πατέρα μου, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν τον έχασα, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα… ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του», έλεγε η ίδια, το 2011, στο περιοδικό «People».

https://youtu.be/_VdXxK5b-0Y

Τότε ήταν που η Νατάσα βρέθηκε στο νοσοκομείο με παρόμοια περιπέτεια υγείας. «Είχα έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, στην οποία αποκάλυπτε το φόβο της μήπως «χτυπηθεί» και εκείνη από τον καρκίνο: «έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι».

Πηγή: http://www.newsbeast.gr