Η Ελλάδα συνέτριψε 21-6 την Τουρκία

Η Ελλάδα συνέτριψε 21-6 την Τουρκία

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών ήταν δύο κλάσεις ανώτερη από την Τουρκία και το τελικό σκορ της χθεσινής αναμέτρησης (21-6) αντιπροσωπεύει απόλυτα τη δυναμικότητα των δύο ομάδων.

Σήμερα στις γυναίκες Ελλάδα – Ρωσία

Οι Έλληνες παίκτες ήταν πιο γρήγοροι στο κολύμπι από τους Τούρκους πολίστες και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα περισσότερα ελληνικά γκολ μπήκαν σε αιφνιδιασμούς, κατά τους οποίος στις περισσότερες των περιπτώσεων οι Έλληνες ήταν αριθμητικά περισσότεροι από τους αμυνόμενους Τούρκους.

Η Τουρκία κράτησε το σκορ σε… ευπρεπές πλαίσιο στο πρώτο ημίχρονο (σκορ 8-4), αλλά στην επανάληψη η Εθνική μας ήταν καταιγιστική και σημείωσε επιμέρους σκορ 13-2, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη την κούραση των αντιπάλων της. Κορυφαίος σκόρερ για την Ελλάδα ήταν ο Άλεξ Γούνας με 6 γκολ και ακολούθησαν οι Χρήστος Αφρουδάκης και Γιάννης Φουντούλης με 4. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 6-3, 6-1, 7-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Χρ. Αφρουδάκης 4, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 6, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος 1.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σούταλο 1, Οζμπάκις 2. Κορόλια 1, Μπεσκαρνέσλερ 1, Τσαγκατάι 1.

* Σήμερα (4.45 μ.μ.) η Εθνική μας ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρωσίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σάκης Κεχαγιάς δήλωσε για την ήττα από την Ουγγαρία, αλλά και το σημερινό ματς κόντρα στη Ρωσία: “Νομίζω ότι αυτό που δεν πήγε καλά ήταν ο παίκτης παραπάνω, είχαμε 2 στα 10 και μ’ ένα ποσοστό 20% στον παραπάνω δεν μπορείς να διεκδικήσεις το παιχνίδι. Προχωράμε μ’ αυτό τον αγώνα σαν οδηγό, να δούμε το τι μπορούμε να βελτιώσουμε ειδικά σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και πάμε για τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Ρωσία. Αυτές οι ομάδες όλες θεωρώ ότι είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά σ’ έναν τέτοιο αγώνα. Όλα πιθανά είναι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι η δική μας ομάδα, πώς θα βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε”.

Πηγή: http://www.avgi.gr