Η Apple ανακοίνωσε νέο κόκκινο iPhone 7 και νέα iPad!

Χωρίς να κάνει κάποιο event, η Apple ανακοίνωσε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα την κυκλοφορία ενός νέου iPad αλλά και του νέου κοκκινου iPhone 7

Τα νέα RED Special Edition iPhone 7 και iPhone 7 Plus που παρουσίασε η Apple εκτός από το κόκκινο χρώμα τους δεν διαφέρουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Το μόνο που τα κάνει να ξεχωρίζουν εκτός από το χρώμα τους είναι οτι ένα μέρος των χρημάτων από τις πωλήσεις τους θα πηγαίνουν στον αγώνα του AIDS-fighting Global Fund.
Από την άλλη το νέο iPad που παρουσίασε η εταιρία σχεδιαστικά μοιάζει με το iPad Air 2 που κυκλοφόρησε, έχει Retina οθόνη 9.7” (2048 x 1536), κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και 1.2MP στο μπροστινό μέρος, όπως είναι λογικό διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Α9 της Apple και η αυτονομία του έχει βελτιωθεί έτσι ώστε να αντέχει σύμφωνα με την Apple μία ολόκληρη μέρα.
Τέλος εκτός από το iPhone 7 και το iPad η Apple βελτίωσε και την χωρητικότητα του iPhone SE αλλά και του iPad mini 4 τα οποία πλέον αντί για 16GB θα ξεκινάνε από 32GB και η τιμή τους θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
Η τιμή του νέου RED Special Edition iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα ξεκινάει από $749 και $869 αντίστοιχα ενώ η τιμή του νέου iPad θα ξεκινάει από τα $329.
Πηγή newsit.gr