Οι αποκαλύψεις του γιατρού της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Οι αποκαλύψεις του γιατρού της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Σωτήρης Αδαμίδης, ο θεράπων ιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της λαμπρής σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

«Ήμουν κοντά στην Αλίκη, όπως όλος ο απλός λαός. Θεώρησα τιμή μου να γυρίσω από το εξωτερικό για να είμαι στους θεράποντες ιατρούς της. Έζησα πρωτόγνωρη ένταση. Ένα βράδυ, τελειώνοντας την επίσκεψη, της είπα “θέλετε κάτι άλλο κυρία Βουγιουκλάκη;” και μου είπε “θέλω να ζήσω κύριε Αδαμίδη, να ζήσω”. Αυτό δεν ξεχνιέται, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι η κραυγή βοήθειας, όχι απλώς αγωνίας, απέναντι στον θεράποντα» αποκάλυψε.

«Ήταν μετά που ήρθε από την Αμερική που μας είπαν ότι έχει πολύ λίγο χρόνο ζωής. Το “δύο εβδομάδες” που είχε ακουστεί, το κάναμε εμείς περίπου τρεις μήνες. Το είχε καταλάβει η Αλίκη ότι είχε λίγο χρόνο, απλά υπάρχει πάντα αυτή η δυσκολία να το αποδεχτούμε. Την πλησίασα με ειλικρίνεια και της είπα ότι θα πάμε αξιοπρεπώς και έτσι πήγαμε. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η εξοικείωση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, η γνώση του επικείμενου τέλους υπήρχε και με ευγνωμοσύνη αντιμετώπιζε αυτή την πλευρά» σημείωσε ο γιατρός.

Όπως είπε: «Ένα βράδυ έκανε μια κίνηση που με συγκίνησε πολύ. Ήταν πολύ τρυφερή. Με φώναξε, μία η ώρα το βράδυ και μου λέει “ψιτ! Έλα εδώ!Έφτιαξα ένα νερατζάκι με τα χεράκια μου και θέλω να το δοκιμάσεις”. Εγώ νόμιζα ότι ήθελε να το πάρω στο σπίτι μου, ήταν και αργά και μου λέει: “Όχι έτσι θα μεταλάβεις!” Kαι έβγαλε από το βαζάκι ένα κουταλάκι για να μου το προσφέρει! Υπέροχος άνθρωπος».

https://youtu.be/G9eYzjlwYdQ

Πηγή: http://www.newsbeast.gr