Γκρίνια στην Τούμπα

olympiakos-paokΒαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Όπως βαρύ ως… ασήκωτο είναι και το 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να δείξουν στην πράξη και να μη μείνουν στα λόγια πως φέτος είναι διεκδικητές του τίτλου. Αντ’ αυτού, προσγειώθηκαν ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα, που τουλάχιστον με βάση τη χθεσινή εικόνα απέχει πολύ από ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και απέχει πολύ από τους πρωτοπόρους.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άνευρος, ευάλωτος και ακίνδυνος απέναντι στον θεωρητικά μεγάλο του αντίπαλο. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και προπαντός τον Χουμπ Στέφενς, αφού η απόδοση της ομάδας του διαγράφει φθίνουσα πορεία το τελευταίο διάστημα, με προβλήματα σε όλες τις γραμμές.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη», τόσο από το βαρύ σκορ, όσο και από την εικόνα της ομάδας του. Αισθανόταν ότι το πρόσωπο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ ντρόπιασε το σύλλογο κι εξέθεσε τον ίδιο κι όσα δήλωνε περί πρωταθλητισμού το προηγούμενο διάστημα.
Όσο για τις συνέπειες; Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σκέψεις επιβολής προστίμου στην ομάδα για την αγωνιστική της συμπεριφορά. Ακραίες αντιδράσεις από πλευράς διοίκησης δεν αναμένονται και ο Χουμπ Στέφενς δεν φαίνεται να κινδυνεύει.