Γιώργος Κυρίτσης: Αν ήταν στο χέρι μας δεν θα κάναμε την επένδυση στο Ελληνικό!

«Είναι μία επένδυση, η οποία αν ήταν στο χέρι μας, δεν θα την κάναμε» είπε ευθέως ο βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στο Ελληνικό.

Μιλώντας στον Βήμα fm, ο Γ. Κυρίτσης επανέλαβε ότι είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και πρόσθεσε: «Η νομιμότητα, είναι νομιμότητα. Δεν γίνεται να πηδήξει κανείς πάνω από αυτήν μόνο και μόνο για να επιταχύνει μία επένδυση». Όπως είπε «κάναμε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε τη σύμβαση σε σχέση με αυτό που είχαμε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά και σε ένα μεγάλο βαθμό, το πετύχαμε. Από εκεί και πέρα, πάμε για το καλύτερο δυνατό με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον».

Αναφερόμενος τέλος στην σύλληψη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά ο Γ. Κυρίτσης τόνισε πως «τα ατομικά δικαιώματα ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν στο Κράτος Δικαίου».

«Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε υπερβεί κατά πολύ το όριο προφυλάκισης και είχε κάνει απεργία πείνας για να απελευθερωθεί. Και ξέρουμε ότι σε πολλές άλλες περιπτώσεις, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, το όριο προφυλάκισης είναι ένα ιερό πράγμα» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.
Πηγή: iefimerida.gr