Γιατί αποτυγχάνουν οι τράπεζες

A797CCAE3C923037151ED587FE52ACCEΠολλές φορές τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε οικονομικές καταστάσεις μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια σημάδια ρίσκου που θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά προκειμένου να τους δοθεί και η ανάλογη βαρύτητα.

Τη δυνατότητα της σωστής ερμηνείας και ανάλυσης της οικονομικής κατάστασης μιας τράπεζας παρέχει η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με το σεμινάριο «Bank Analysis» που διοργανώνεται 28 – 29 Απριλίου.

Το σεμινάριο προσφέρεται σε συνεργασία με το Global Association of Risk Professionals (GARP), καταξιωμένο διεθνώς για την συνεισφορά του στο χώρο του Risk Management.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που παρουσιάζει τα εργαλεία και τις τεχνικές ανάλυσης και αξιολόγησης του κινδύνου των τραπεζών καθώς και τις διαφορετικές δεξιότητες που απαιτούνται από τον αναλυτή προκειμένου να εκτιμήσει σωστά τον κίνδυνο αυτό.

Μέσα από ασκήσεις και case studies εστιάζει στις λεπτομέρειες και στην διαφάνεια των οικονομικών μεγεθών με σκοπό την δημιουργία ενός check list με τα πιο σημαντικά ζητήματα που ο αναλυτής θα πρέπει να συγκεντρώσει για την τελική του αξιολόγηση.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο τηλέφωνο 2103680927 ή ηλεκτρονικά στο email: vzafiri@hau.gr.

Το σεμινάριο «Bank Analysis» θα διεξαχθεί 28 – 29 Απριλίου 2014, 9:00-17:00, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.