Για το Κατάρ αναχώρησε η Εθνική ομάδα των ΑΜΕΑ – Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

photo_1_2Ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Είμαστε εδώ για να ξεπροβοδίσουμε τους αθλητές μας ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ. Οι ευχές όχι μόνο του Πρωθυπουργού αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού, είναι μαζί τους, διότι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Η δική τους προσπάθεια αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Θέλω να τονίσω ότι τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να είναι συνεπής στις ανάγκες και στις προσδοκίες αυτών των αθλητών. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά στον Αθλητισμό και έτσι να διανέμονται με ορθό τρόπο τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αγώνες. Είμαι δε απόλυτα πεπεισμένος ότι η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής θα συνοδευθεί από επιτυχίες των αθλητών μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία αλλά και τον ΟΠΑΠ: την ομοσπονδία για τις συνεχείς προσπάθειες και την καλή οικονομική της διαχείριση και τον ΟΠΑΠ για τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχει με την χορηγία του στους αθλητές. Χωρίς αυτή την προσφορά, τα πράγματα μπορεί να μην ήταν τόσο καλά όσο είναι σήμερα. Σας εύχομαι καλό ταξίδι, καλή συμμετοχή στους αγώνες και νίκες στις προσπάθειές σας. Και να ξέρετε ότι δίπλα στις οικογένειές σας θα είναι πάντοτε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα συμπαρίσταται ενεργά στην προσπάθειά σας».

Πηγή: https://left.gr