«Για δυο χρόνια είχα μίσος για τον Κωστόπουλο»

CD154D421CFDB279D8528AE7F8A79917Για την συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την αποχώρησή του, επτά χρόνια μετά την δημιουργία του περιοδικού «ΚΛΙΚ» που είχαν δημιουργήσει μαζί, μίλησε ο γνωστός εκδότης ΆρηςΤερζόπουλος.

«Ήταν μεγάλη καταστροφή και ένα λάθος που έκανε απέναντι σε μένα, αλλά και στον εαυτό του. Θα μπορούσε να πάρει τους μισούς ή έστω κάποιους. Δεν ήταν ανάγκη να μου διαλύσει το μαγαζί. Έξι μήνες πριν, ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά και θα χωρίζαμε. Καλά έκανε που έφυγε, γιατί είχε τα φόντα να γίνει από μόνος του εκδότης. Οι επιχειρήσεις είναι πόλεμοι. Μπόρεσε και σ’ την έκανε; Με γεια του, με χαρά του. Παρόλο που είμαστε τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, όμως, ο ένας ισορροπούσε τον άλλο. Χωρίς εμένα, ο Πέτρος έχασε και το δικό του στίγμα. Κανείς δεν τολμούσε να του πει ότι κάνει λάθος. Και σαν φίλος και σαν αφεντικό, είχα κάθε δικαίωμα να του το πω. Μετά, δεν είχε κάποιον άνθρωπο να τον σταματάει. Δεν είχε κανέναν να τον φρενάρει και ο Πέτρος χρειάζεται φρένο. Χωρίς φρένο, κάποια στιγμή θα έφευγε», δήλωσε ο κ. Τερζόπουλος.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι για δύο χρόνια είχε μίσος απέναντι στον Πέτρο Κωστόπουλο. «Μετά μου πέρασε. Δεν έχω καμία πικρία για τον Πέτρο, γιατί επανόρθωσε με το δικό του τρόπο. Δεν έχω κανένα υπόλοιπο μαζί του. Δεν μου χρωστάει τίποτα πια. Το Νοέμβριο του 1999, τότε που η εταιρεία του επρόκειτο να μπει στο Χρηματιστήριο, ήρθε και μου έκανε προσφορά 2,25 δισεκατομμύρια δραχμές για να πάρει τη ΓΥΝΑΙΚΑ. Τότε η τιμή πώλησης του περιοδικού ήταν 600 εκατομμύρια. Εγώ δέχτηκα, αλλά ο αδελφός μου όχι. Η άρνηση του Χρήστου είναι ένα μυστήριο της φύσης, που δεν μπόρεσα ποτέ να εξηγήσω», είπε.

Όσο για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» απαντά κατηγορηματικά: «Όχι, αλλά γενικά δεν θα πήγαινα σε εκπομπές στην τηλεόραση».