Γ. Πεταλωτής στο NewsVoice.gr: Ο Λοβέρδος και η Διαμαντοπούλου είναι πολιτικοί καριέρας!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Πεταλωτής, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΝewsVoice.gr.

«Δεν φταίει ένας κακός χειρισμός του Παπανδρέου για το μνημόνιο. Συσσωρεύτηκαν προβλήματα δεκαετιών και το ξεχνάμε. Με ρωτάτε αν μπορεί να μιλάει ο Παπανδρέου; Εδώ μπορεί και μιλάει ο Σαμαράς! Εκείνος και αν έκλεψε την ψήφο των πολιτών. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήξερε την ακριβή κατάσταση του οικονομικού προβλήματος όταν εξελέγη, ενώ ο κ. Σαμαράς γνώριζε, υποστήριζε την κατάργηση του μνημονίου και ουσιαστικά σήμερα είναι χειρότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει λόγο στην πολιτική σκηνή σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε επίσης ότι δεν φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για την κρίση ενώ έκανε σύγκριση της πρωθυπουργίας Σαμαρά με αυτή του Γιώργου Παπανδρέου και μεταξύ  άλλων παραδέχτηκε πως: «το 2009 έπρεπε να έχει γίνει καλύτερη δουλειά και να είμαστε πιο ειλικρινής με τους ψηφοφόρους αλλά δεν γνωρίζαμε το εύρος του χάους».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον «λαϊκισμό» που πρεσβεύει όπως αναφέρει ενώ καυστικός ήταν με τους συντρόφους του που αποφάσισαν να γύφουν απο το ΠΑΣΟΚ όπως τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου που τους ονόμασε πολιτικούς καριέρας.