Φωτογραφικό άλμπουμ που καίει τη Χρυσή Αυγή- Όπλα, σβάστικες και ναζιστικοί χαιρετιμοί(ΦΩΤΟ)

xa_kasidiaris

Στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγή εμπεριέχονται διάφορα στοιχεία, μεταξύ αυτών και εικόνες που καταρρίπτουν και τις νέες διαψεύσεις των μελών της Χρυσής Αυγής πως οι κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν κι άλλα πολλά ήταν απλά… εμφανίσεις για τις απόκριες!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Η οπλολατρεία του Ηλία Κασιδιάρη

Με κάθε είδους όπλο(καραμπίνα – καλάσνικοφ τροποποιημένη, πιστόλι) αποτυπώνει τη στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Οι νέες φωτογραφίες κι άλλες πολλές ακόμα προέρχονται από αρχεία που οι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος είχαν επιχειρήσει να σβήσουν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών τους.
Μάλιστα, φωτογραφία του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, εκείνου που φέρεται να κάλεσε τα τάγματα εφόδου της Νίκαιας το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, βρέθηκε στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου.

Εκτός του υλικού που είναι πλεόν στα χέρια των ανακριτριών, υπάρχει κι άλλο, που για την ώρα παραμένει ανεκμετάλλευτο και σύμφωνα με δημοσίευμα, εκθέτει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συνδέει με βαρύτατα εγκλήματα και αποδεικνύει τους βαθύτερους στόχους της Χρυσής Αυγής.

Χάρτης των Εξαρχείων με 18 σημαδεμένες περιοχές βρέθηκε ακόμα στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη. Οι περισσότεροι σημαδεμένοι στόχοι αποτελούν στέκια αναρχικών.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται τα πολιτικά γραφεία της ΚΟΕ, ο πολυχώρος Nosotros και δημοφιλείς καφετέριες της περιοχής. Επίσης περιλαμβάνεται και ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ στην Τζαβέλλα κι άλλα σημεία στην οδό όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Σημειωμένα είναι και κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών, αλλά και το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το Χημείο, η Νομική και το Πολυτεχνείο.