“Φεύγει το καλοκαίρι ο Μέσι”

messiΒόμβα μεγατόνων από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “Punto Pelota” που αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν από την Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα.
Ο Φρανσουά Γκαγιάρδο ήταν εκείνος που έκανε το ρεπορτάζ σημειώνοντας πως υπάρχει δυσφορία από την πλευρά του Αργεντινού άσου καθώς η Μπαρτσελόνα μολονότι πριν από δύο μήνες δεσμεύθηκε πως θα προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του, τελικά αυτό δεν συνέβη.
“Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.
Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.
Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.
Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν”.