Φερνάντο Σάντος:«Πιστεύω πολύ στην ομάδα»

fernando santosΟ ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
«Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ενόψει των δύο αγώνων που θα δώσουμε με την Ρουμανία και να τη διαβάσουμε καλά. Η διαδικασία των πλέι οφ κρύβει δυσκολίες, τις οποίες, βέβαια, θα έχουν και οι αντίπαλοί μας. Εγώ πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, που παίζουν με πάθος και δείχνουν ανταγωνιστικότητα σε τέτοιους αγώνες. Είμαι σίγουρος γι’ αυτούς. Σημασία έχει να τους έχουμε όλους στη διάθεσή μας, υγιείς, και το μυαλό μας να είναι συγκεντρωμένο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε:
«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Περιμένω από τον κόσμο μας, που θα γεμίσει το γήπεδο στον πρώτο αγώνα, να δείξει υπομονετικότητα, όπως έκανε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν θα δώσουμε έναν τελικό, μας περιμένουν δύο αγώνες».