Φ. Σκορδά: Απο το Mega δεν είχαμε καμία συγκεκριμένη πρόταση

kamikazi-1

Η Φαίη Σκορδά, η οποία πλέον παρουσιάζει το πρωινό magazinο του Ant1, σχολίασε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, την διακοπή συνεργασίας της με το Μega.

«Αν με ρωτούσε κανείς μέχρι τον Ιούνιο και τις αρχές Ιουλίου το που θα πίστευα ότι θα με έβρισκε η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα του απαντούσα στο Mega. Δηλαδή, ούτε κι εγώ η ίδια δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Ομως, ξέρεις κάτι; Πέρασε ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, φτάσαμε Αύγουστο και εμείς από το Mega δεν είχαμε ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν καμία συγκεκριμένη πρόταση. Δεν είχε έρθει κανείς να μας προτείνει κάτι συγκεκριμένο».

Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, μίλησε και για ένα μικρό ‘’παράπονο’’ που έχει από υπεύθυνους του Mega, αφού όπως είπε, δεν άκουσε ποτέ ένα μπράβο.

«Ναι, ήθελα να ξέρω με σαφήνεια το τι θα κάνουμε και αυτό δεν το ήξερα. Και στο κάτω – κάτω της γραφής, ήθελα να έχουμε κάνει μία συζήτηση και να μου έχουν πει κι ένα “μπράβο”, να μου έχουν δείξει ότι με θέλουν και ότι συνεχίζουμε παρέα. Και άσχημα κανείς να τα πάει χρειάζεται την ενθάρρυνση των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται για να συνεχίσει και καλά να τα πάει ισχύει το ίδιο. Θέλει παρότρυνση, θέλει να δει ότι οι άλλοι τον πιστεύουν και ότι πάνε όλοι μαζί για το καλύτερο. Αλλιώς πως θα βρεις τις δυνάμεις να συνεχίσεις; Πως θα βρεις τις δυνάμεις να συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό;»