Έξαρση στα σκάνδαλα με κληρικούς – 4 δημοσιεύματα μέσα σε λίγες ημέρες

imagesΈξαρση στα σκάνδαλα με κληρικούς παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον χώρο της Εκκλησίας.
Αρχικά προβλημάτισαν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες, στα οποία εμφανίζεται ένας κληρικός να ποζάρει φορώντας ένα νυφικό (!) και μια γούνα. Ακολούθησε η αποκάλυψη ενός άλλου αρχιμανδρίτη ο οποίος φέρεται να πραγματοποιεί ερωτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ολόγυμνος μπροστά στην κάμερα. Λίγες ημέρες πριν είδε το φως της δημοσιότητας ένα άλλο σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά στρατιωτικό ιερέα και την ερωμένη του.
Ωστόσο, το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η δημοσιοποίηση φωτογραφίας εν ενεργεία μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε άσεμνη στιγμή με άλλο άνδρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μητροπολίτης επικοινώνησε με τον συντάκτη του ρεπορτάζ, προειδοποιώντας τον πως θα αυτοκτονήσει εάν δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο μητροπολίτης επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του υλικού σημειώνοντας πως είναι προϊόν εκβιασμού.