Έξαλλοι στη ΝΔ με τα τρομο – πακέτα “στελεχών” της!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά την αποκάλυψη πως στο τρομο – δέμα που στάλθηκε στα γραφεία του ΔΝΤ, εμφανιζόταν ως αποστολέας ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.

Μετά το πακέτο – βόμβα που στάλθηκε χθες, Τετάρτη 15.03.2017 στο γραφείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο, σήμερα Πέμπτη στάλθηκε ένα ακόμη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, το οποίο μάλιστα εξερράγη τραυματίζοντας μια υπάλληλο!

Κοινό σημείο; Το ότι οι αποστολείς είναι.. στελέχη της Νέας Δημοκρατίας! Φυσικά και αυτό δεν είναι μια πραγματικότητα, ωστόσο στο πακέτο στον Σόιμπλε “αποστολέας” φέρονταν να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ σε εκείνο στο ΔΝΤ ο Βασίλης Κικίλιας.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα.

Επιβάλλεται, να αποδωθούν ευθύνες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη.

Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δυο πακέτα – βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε:

Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες».

Πηγή newsit.gr