Έτσι θα είναι το iPhone 8;

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο εικόνες που μας δίνουν μία πρώτη γεύση για τον σχεδιασμό του νέου επετειακού iPhone που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Apple τον Σεπτέμβριο.  

Ο Benjamin Geskin δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter κάποιες εικόνες, που υποστηρίζει ότι είναι από ανήκουν σε CNC dummy του iPhone 8 και η foxconn το επιβεβαιώνει.
Σύμφωνα με τον Geskin, το πάχος του νέου iPhone θα είναι ίδιο με αυτό του iPhone 7 ενώ όπως μπορούμε να δούμε και από τη φωτογραφία θα απουσιάζει το Home button το οποίο έχει μεταφερθεί πίσω από την οθόνη όπως και αισθητήρας
αποτυπωμάτων.
Επίσης στο πίσω μέρος η διπλή κάμερα έχει αλλάξει διάταξη και πλέον είναι κάθετη και όχι οριζόντια ενώ και η οθόνη του αναμένεται να είναι OLED και να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής όπως έχουμε δει να κάνουν και οι ανταγωνιστές της Apple με τα νέα smartphones τους όπως είναι το Galaxy S8 και το LG G6.
Φυσικά η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν ούτε και πρόκειται να κάνει μέχρι την επίσημη παρουσίαση της νέας συσκευής της.
Πηγη newsit.gr