Έρχονται οι Avengers 2, με τον σκηνοθέτη να ελπίζει.. να ειναι καλύτεροι απο το Νο 1!

Avengers-Artwork

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του “Avengers”, σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα το πιο ξεχωριστό σημείο της συνέντευξης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη συνέχεια της καλύτερης, όπως δηλώνει ο ίδιος, δουλειάς του “Avengers”, αλλά και της συνέχειας του, που θα έχει τίτλο “Avengers: Age of Ultron”.
Ο Whedon, όπως δήλωσε θεωρεί πως το Avengers θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο και πως όταν βλέπει τη δουλειά του, σκέφτεται απλά ότι είναι μια καλή καλοκαιρινή ταινία και δεν θεωρεί πως είναι μια παραγωγή με τέλεια δομή.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πράγματα που θα ήθελε να διορθώσει στο ερχόμενο sequel, λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει πιο σαφής και ότι χρειάζεται περισσότερο έλεγχο και χρόνο για να το καταφέρει.
Ωστόσο, δηλώνει πως είναι περήφανος γι’ αυτή την ταινία και λατρεύει τις ατέλειες της, απλά επιθυμεί να δώσει περισσότερο νόημα στην ταινία και περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες.
Αναμένουμε λοιπόν “Avengers: Age of Ultron”, που δεν είναι απίθανο να περιέχουν και τον θάνατο κάποιου ‘’εκδικητή’’, σύμφωνα με τον Whedon.