Η επιβεβαίωση στήριξης Καραμανλή σε Σαμαρά στη συνάντηση τους σε ψαροταβέρνα

samaras-karamanlis

“Φιλική συνάντηση” φέρεται να είχαν ο τέως πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας,  Κώστας Καραμανλή με το νυν, Αντώνη Σαμαρά. Το Μαξίμου διαρρέι την είδηση της συνάντησης, καθώς και τον τόπο, ο οποίος ήταν μια ψαροταβέρνα στα Βόρεια Προάστεια. Στην συνάντηση τους ο κ. Καρμανλής διαβεβαίωσε τον κ. Σαμαρά ότι τον στηρίζει και δεν τον πριονίζει, ενώ υποτίθεται ότι “αποποιήθηκε των ευθυνών του σε ότι αφορά τις επιθέσεις των λεγόμενων “καραμανλικών” βουλευτών στην κυβερνητική πολιτική που ακολουθεί ο Α.Σαμαράς”.

Ακόμα, από το Μαξίμου διέρευσε ότι “ο Κ.Καραμανλής αναγνώρισε στον πρωθυπουργό ότι κατάφερε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία να πετύχει την πολιτική σταθερότητα” και κατέστησε σαφές ότι “ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση εμπλοκής σε διάφορες εσωκομματικές διεργασίες και κινήσεις”.

Κατέστη σαφές κατά τη συζήτησή τους πως ορισμένες κινήσεις μερικών στελεχών και βουλευτών που προσδιορίζονται ως «καραμανλικοί», γίνονται εν αγνοία του και δημιουργείται μείζον θέμα στα ΜΜΕ που ενισχύει την εσωστρέφεια.

Και συνεχίζουν λέγοντας: “Εξάλλου, ο κ. Καραμανλής που καθημερινά συναντά βουλευτές και στελέχη στο πολιτικό του γραφείο όπου έχει εκφραστεί και αρνητικά για τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, υπογράμμισε σε συνομιλητές του, ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πλην του κ. Σαμαρά”.