Επένδυση 120 εκατ. από Γιαννακόπουλο

giannakopoulosΔύο εταιρείες από την Κίνα φέρονται να είναι οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το μπάσιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την επένδυση να φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ σε βάθος 2-3 ετών!
Το “τριφύλλι” ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να αναλαμβάνει τα ηνία και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην επικείμενη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον διαχειριστικό έλεγχο που πρόκειται να γίνει στην ΠΑΕ, ωστόσο το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προετοιμάσει το έδαφος για τη δυναμική είσοδό του και στο ποδόσφαιρο.
Στο εγχείρημα αυτό δεν θα είναι μόνος του όπως έχει αναφερθεί ξανά, αλλά θα βρίσκονται μαζί του κι εταιρείες-κολοσσοί του εξωτερικού. Αυτοί μάλιστα φαίνεται ότι προέρχονται από την Κίνα, μία αγορά στην οποία έχει ήδη κάνει άνοιγμα μέσω του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με την απόκτηση του 29χρονου σέντερ Πινγκ Σανγκ, αλλά και την περιοδεία του περσινού καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο εταιρείες που εμφανίζονται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για την επένδυση στους «πράσινους» σύμφωνα με τη «Sportday», με το ποσό που πρόκειται να δαπανηθεί να φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ σε βάθος 2-3 ετών! Μάλιστα όπως σημειώνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να καλύψει ένα ποσοστό που θα φτάνει στο 30%-40% των συνολικών χρημάτων, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τις εταιρείες.