Επαφές με Λέτο για τα οφειλόμενα

letoΗ προσφυγή του Χοσέ Τοτσέ ήρθε σε μία περίοδο όπου ο Παναθηναϊκός δείχνει εξαιρετική εικόνα πάνω στο γρασίδι και γι αυτό το λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να προλάβει τους επόμενους “Τοτσέδες” για να μην χαλάσει το κλίμα.
Έτσι γίνεται τεράστια προσπάθεια να δοθούν κάποια χρήματα σε ποδοσφαιριστές που έχουν χρωστούμενα από πέρσι, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αυτή τη στιγμή.
Ο Τοτσέ, έκανε την αρχή, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με άλλους παίκτες (ειδικά τους κομμένους), ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει δώσει διορία στην πράσινη ΠΑΕ ο Σεμπαστιάν Λέτο, στον οποίο οφείλονται περίπου 600.000 ευρώ.
Το καλό με τον αργεντινό άσο είναι πως δείχνει κατανόηση στο πρόβλημα των πράσινων και ίσως υπογράψει έναν νέο διακανονισμό. Και σε αυτή τη περίπτωση βέβαια χρειάζονται άμεσα χρήματα. Πως θα βρεθούν αυτά;
Είτε μέσω διευκόλυνσης από επώνυμους φίλους των πράσινων, είτε από τα χρήματα που θα εισπράξουν οι πράσινοι από τα εντός έδρας ματς με Πανθρακικό και Ολυμπιακό. Τέλος δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να συνδράμει εκ νέου ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.