Ένοπλος εισέβαλε σε νοσοκομείο της Νεβάδα- 2 νεκροί

Middle School Shooting

Ένας ληστής και άλλο ένα άτομο σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε νοσοκομείο στο Ρίνο της Νεβάδα. Ακόμη δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο ένοπλος άνδρας πέθανε από αυτοτραυματισμούς, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές . Σύμφωνα με την αστυνομία δεν ήταν τυχαία η πράξη.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, όπου είπε σε όσους βρίσκονταν στο νοσοκομείο να κλειδώσουν τις πόρτες και να μην αφήσουν κανέναν να μπει μέσα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τον προσωπικό λογαριασμό αστυνομικού στο Twitter.

Το ιατρικό κέντρο όπου συνέβη το περιστατικό φιλοξενεί πολλά παιδιά. Η εγκατάσταση διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο αριθμό της περιοχής έρευνας κλινικών δοκιμών .

Τον περασμένο μήνα στο Wisconsin η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ένοπλο άνδρα στο πάτωμα νεογνικής μονάδας του νοσοκομείου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές .

Η αστυνομία είχε πάει στο Νοσοκομείο του Wisconsin για να συλλάβει τον άνδρα με ένα ένταλμα για κακούργημα και τον βρήκε στην μονάδα εντατικής. Ο ένοπλος αντί να παραδοθεί τράπηκε σε φυγή με το όπλο του,  αναγκάζοντας την αστυνομία να τον πυροβολήσει .