Ένας τελικός… ανέκδοτο! Ξεκαθαρίζει το μεσημέρι η “σέντρα” – Άρπα κόλα λύση με τριπλό αυτοκόλητο και σκάνερ

Το αλαλούμ που επικρατεί για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας θα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι οπαδοί και οι ομάδες περιμένουν να δουν τι θα αποφασιστεί, ενώ οι αρμόδιοι σκέφτονται να κάνουν μια παγκόσμια πρωτοτυπία, για να λύσουν το θέμα των μη αριθμημένων εισιτηρίων.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως ποτέ δεν θα σταματάει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ενώ η αναβολή της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού φαινόταν βέβαιη μετά την έκτακτη σύσκεψη της ΓΓΑ, τα πράγματα φαίνεται πως πήραν άλλη πορεία.

Οι μεταμεσονύχτιες πιέσεις των δυο ΠΑΕ αλλά και της ΕΠΟ προς τον Γιώργο Βασιλόπουλο (ο υφυπουργός έφυγε από το γραφείο του στη ΓΓΑ στις 6 το πρωί) για να βρεθεί τρόπος ώστε να διασφαλιστεί τήρηση των κανόνων της νομιμότητας για την ασφάλεια των φιλάθλων -απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του τελικού- ίσως και να έπιασαν τόπο…

 

Άλλωστε, ο “δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται ήδη στο Βόλο, ενώ και η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, αφού στη 1 το μεσημέρι της παρασκευής θα γίνει σύσκεψη στο Βόλο, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς διεξαγωγής του αγώνα (ΕΠΟ, Πολιτεία, ομάδες, τοπικές αρχές).

Όσον αφορά το θέμα “φλέγον” θέμα με τα μη αριθμημένα εισιτήρια, φαίνεται πως προωθείται η εξής πρωτότυπη και αστεία λύση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τουρνικέ στο Στάδιο και αρίθμησης στις θέσεις των κερκίδων και στα εισιτήρια που ήδη έχουν διατεθεί, θα υπάρξει μία λύση με… τριπλό αυτοκόλλητο και χρήση χειροκίνητου σκάνερ θα βρίσκονται στις εισόδους…

Συγκεκριμένα, αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν στις θέσεις του γηπέδου, ένα θα μπαίνει πάνω σε κάθε εισιτήριο και ένα θα κρατά ως… απόδειξη ο άνθρωπος που θα βρίσκεται για τον σχετικό έλεγχο σε κάθε θύρα.

Πηγη newsit.gr