Εκτός Αθηνών ο Λιάπης τη μέρη της δίκης

liapisas

Ο  Μιχάλης Λιάπης φέρεται να μην υπολογίζει και πολύ τους νόμους αυτής της χώρας. Ο πρώη υπουργός Μεταφορών, ήταν να δικαστεί στο αυτόφωρο μετά από προθεσμία που ζήτησε και πήρε ο ίδιος προκειμένου να απολογηθεί για τις πλαστές πινακίδες που είχε στο πολυτελές τζιπ του.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης είναι εκτός Αθηνών και θα επικαλεστεί και πρόβλημα υγείας, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του, νιώθει συμφόρηση λόγω ενός ανευρύσματος που του είχε παρουσιαστεί πέρυσι.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του συνταξιούχου κ. Λιάπη, τελικά πλήρωσε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του, και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα είναι αυτή της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης.
Ήδη, στον Μιχάλη Λιάπη έχει επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ γιατί το τζιπ που οδηγούσε δεν είχε ασφάλεια, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο γιατί είχε βάλει στο αυτοκίνητο φιμέ τζάμια χωρίς την απαραίτητη άδεια αλλά και κοτσαδόρο.

Ο κ. Λιάπης υποστήριξε ότι τον Αύγουστο κατέθεσε τις πινακίδες του πολυτελούς τζιπ. Υποστήριξε ότι έχει πληρώσει τέλη και για το 2013. “Δεν είναι ότι δεν έχω να φάω. Δεν κάνω τον φτωχό αλλά συνταξιούχος είμαι και όπως και να το κάνουμε το τεκμήριο είναι ένα ποσό…”, φέρεται να είπε.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι το πολυτελές αυτοκίνητό του το είχε ακινητοποιημένο σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να το κινήσει για να μην μείνει από μπαταρία. “Γι’ αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί”, είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως είπε σκόπευε γυρνώντας από το ταξίδι να πάρει πίσω τις πινακίδες.

Όταν τον ρώτησαν γιατί είχε πλαστές πινακίδες είπε: “Γιατί είχα βγάλει κάτι πινακίδες. Τι να πω; Πως δεν φταίω; Φταίω! Ήταν η κακιά η ώρα και πρέπει να τιμωρηθώ”.