Εκνευρισμένος ο Αναστασίου

anastasiouΈτοιμος να πάρει μέτρα είναι ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό βλέποντας πως υπάρχει λανθασμένη νοοτροπία σε αρκετούς παίκτες της ομάδας.
Ο προπονητής των «πράσινων» έχει διακρίνει πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους, ενώ έχει διαπιστώσει σημάδια χαλάρωσης και αγωνιστικής… αλαζονείας μετά από δυο-τρεις καλές εμφανίσεις. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλοντας να συνετίσει την ομάδα του θα τους μιλήσει γι’ αυτό, ενώ αναμένεται να μην περιοριστεί στα λόγια. Πιθανότατα θα θελήσει να στείλει μηνύματα και με τις επιλογές παικτών που θα κάνει στα προσεχή παιχνίδια, αρχίζοντας με αυτό της Πέμπτης για το Κύπελλο απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και συνεχίζοντας την Κυριακή απέναντι στην Καλλονή.
Πέρα από ζητήματα νοοτροπίας, ο Γιάννης Αναστασίου έχει διακρίνει και αμιγώς αγωνιστικά προβλήματα. Κυριότερα το πρόβλημα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, καθώς 6 από τα 13 γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα του προήλθαν από τέτοιες περιπτώσεις, όπως και τα πολλά λάθη.