“Εγώ είμαι ο ΣΥΡΙΖΑ”, λέει ο Τατσόπουλος

taatsopoylos

Ιδανικό αποδιοπομπαίο τράγο, και πως εκείνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ο Πέτρος Τατσόπουλος, δημιουργώντας πάλι ένταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνεργάζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Τους το κοπανάω συνέχεια και τους σπάω τα νεύρα. Αυτό, φυσικά, με καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο διότι έτσι είμαι ο ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος. Οτιδήποτε μου συμβεί θα έχει μικρές επιπτώσεις στο κόμμα. Πολλοί θα χαρούν, λίγοι θα λυπηθούν αν με “σουτάρουν”», λέει στην Καθημερινή της Κυριακής ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν και δεν θέλω να ακουστώ πομπώδης, εγώ είμαι ο ΣΥΡΙΖΑ», λέει και εξηγεί: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το 27% που τον ψήφισε. Μπορεί να είναι οξύμωρο, αλλά αυτό το 27% δεν είναι όλο ενταγμένο στο κόμμα. Το ίδιο το κόμμα το πολύ πολύ να είναι λίγο μεγαλύτερο από το 4%-5% που ήταν κάποτε».

Επιτίθεται ξανά στον Βασίλη Μουλόπουλο λέγοντας πως «κάποιος που ήταν δίπλα στον Σταύρο Ψυχάρη 20 χρόνια δεν τους απασχολεί» και σημειώνει για τη μεταξύ τους κόντρα πως «ο τελευταίος που θα μπορούσε να είναι τιμητής σε αυτή την ιστορία είναι ο Μουλόπουλος. Ο τελευταίος όμως».

«Ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει πόλεμο νεύρων για να φύγω από το κόμμα χωρίς να διαγράψουν», είπε αλλά για μια ακόμη φορά έστειλε μήνυμα πως μόνος του, δεν πρόκειται να φύγει. «Δε θα τους κάνω το χατήρι να νιώθουν ότι δεν προχωρούν σε διαγραφές και να λένε μετά ο καημένος έφυγε, τι να κάνουμε κι εμείς». «Να αποφασίσουν, μην τα θέλουν όλα δικά τους», σημείωσε.