Ευθύμης Ζησάκης: Επιδιώκω να είμαι όσο περισσότερο αυθεντικός γίνεται

icemax_620_f18cf3c00944fb2c1a51e9db3648a418Ο Ευθύμης Ζησάκης, που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha, μίλησε σε περιοδικό για τα νούμερα τηλεθέασης και τον πόλεμο που δέχθηκαν όταν ξεκίνησαν.
Η εκπομπή θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν; «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Περιμένουμε από την παραγωγή να μας πληροφορήσει σε σχέση με όλα όσα ακούγονται».

Πόσο ψυχοφθόρο ήταν να γράφεται ότι η εκπομπή θα ρίξει αυλαία τον Σεπτέμβριο; «Επιλέγοντας το επάγγελμα του ηθοποιού κρίνεσαι εξαρχής, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι υγιές. Υποστηρίζω πολύ την άποψη που έχει διατυπώσει ο Χιου Λόρι: Ότι κάνεις έχει δύο αντιδράσεις. Ή σε αγαπούν ή σε μισούν. Αν αδιαφορούν, τότε σημαίνει πως κάτι δεν έπραξες καλά»

Για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης είπε: «Δεν τον ξέρω τόσο καλά τον κόσμο της τηλεόρασης. Δεν μπορώ να καταλάβω 100% τι σημαίνει η λέξη νούμερα . Εγώ αυτό που μπορούσα να κάνω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσπαθήσω να παρουσιάσω κάτι άλλο».
Σχετικά με τον πόλεμο που δέχθηκε η παρέα της εκπομπής σχολίασε: «Σαφώς στενοχωρήθηκα πολύ και προβληματίστηκα όταν έβλεπα να μας πολεμούν. Εγώ επιθυμώ και επιδιώκω να είμαι όσο περισσότερο αυθεντικός γίνεται».