Δείτε τα νέα applications του protothema.gr για iPhone και Android

9C314CE8A0C3016CBD6A6FA1D03D7359Tα νέα, ανανεωμένα applications για iPhone και Android του protothema.gr εμπλουτίστηκαν και έγιναν πιο εύχρηστα, πιο γρήγορα, για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε πρόσβαση στην υψηλής ποιότητας δημοσιογραφία της ιστοσελίδας protothema.gr, στο κινητό σας τηλέφωνο από οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε. Μέσω των εφαρμογών μπορείτε επίσης να μοιραστείτε οποιοδήποτε ενδιαφέρον άρθρο με φίλους και γνωστούς, στο Twitter, στο Facebook ή ακόμη και μέσω e-mail.

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για iphone

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για Android

Ειδικότερα τα applications του protothema.gr προσφέρουν την πρωτοποριακή υπηρεσία “push notifications”, για άμεση λήψη ειδοποιήσεων για όλα τα τελευταία νέα. Επίσης, κάθε μέρα έχετε στο smartphone σας ένα πραγματικό πρακτορείο ειδήσεων, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στα δάχτυλά σας, σε υψηλή ανάλυση.

Λεπτομερώς, εισερχόμενοι στις εφαρμογές θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στην αρχική σελίδα, η οποία περιλαμβάνει την βασική ειδησεογραφία, έτσι όπως τη διαμορφώνουν οι αρχισυντάκτες και η δημοσιογραφική ομάδα του site. Επιπροσθέτως, θα έχετε πρόσβαση στη σελίδα ροής ειδήσεων με όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στην διαδικτυακή σελίδα μας για να μένετε ενημερωμένοι οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα αυτά θα διευκολύνονται από την υποστήριξη των “native” λειτουργιών των smartphones σας από τις εφαρμογές μας , με τις γνωστές και μη εξαιρετέες κινήσεις “swipe”, για εύκολη μετάβαση σε επόμενα ή προηγούμενα άρθρα. Τέλος, οποιοσδήποτε χρήστης το επιθυμεί θα μπορεί να παρακολουθεί live streaming γεγονότων που καλύπτονται από το protothema.gr ή τους συνεργάτες μας, στην οθόνη του κινητού του.

Σας διαβεβαιώνουμε πως συνεχίζουμε ακάθεκτοι στην περαιτέρω βελτιστοποίηση των εφαρμογών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας κάνετε τις δικές σας προτάσεις.