Διαφημίσεις στο Youtube μόνο σε κανάλια με περισσότερα από 10.000 views!

Το Youtube συνεχίζει τις αλλαγές του και αυτή τη φορά δυσκολεύει λιγάκι τους νέους χρήστες αφού πλέον για να αρχίσει κάποιος να κερδίζει χρήματα από την δημοφιλή υπηρεσία θα πρέπει να έχει 10.000 views στο κανάλι του.
Η αλλαγή στους Όρους Χρήσης του Partner Program του Youtube απαιτεί από τους χρήστες να έχουν 10.000 views στο κανάλι τους για αν μπορέσουν να παίξουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των βίντεο και αυτό σύμφωνα με την Gοogle συμβαίνει για να μπορέσει η εταιρία να καταλάβει αν το κανάλι είναι έγκυρο και παράγει δικό του περιεχόμενο.
Φυσικά η αλλαγή αυτή δεν θα επηρεάσει καθόλου τους πραγματικούς δημιουργούς πρωτότυπου περιεχομένου αφού περισσότερο θα τους βοηθήσει αφού πλέον το το Youtube θα μπορεί να ξεχωρίζει πιο εύκολα ποια κανάλια κερδίζουν χρήματα μόνο από αναδημοσιεύσεις ξένων videos.
Τέλος οι αλλαγές αυτές έχουν ξεκινήσει να ισχύουν και όσοι χρήστες έχουν έχουν ήδη κανάλια με λιγότερα από 10.000 views και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν κάποια χρήματα, θα μπορούν να τα κρατήσουν όμως δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν άλλα.…
Πηγη newsit.gr