Μιχελάκης προς Παπανδρέου: «Δεν είναι κλαμπ η Βουλή»

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, άφησε ο Γιάννης Μιχελάκης, καλώντας τον να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

«Δεν είναι κλάμπ η Βουλή! Δεν είναι επισκεπτήριο. Γι’ αυτό και ο κ. Παπανδρέου, από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη Βουλευτική του έδρα», είπε αρχικά ο κ. Μιχελάκης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη βράβευση του κ. Παπανδρέου στο Βερολίνο λέγοντας: «Οφείλω να παραδεχτώ πως, όταν  το Σεπτέμβριο του 2010 ο κ. Παπανδρέου βραβεύθηκε στο Βερολίνο για την προσφορά του στην οικονομία, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ομολογώ ότι δύο χρόνια αργότερα κατάλαβα ότι ήταν πράγματι μπροστά από την εποχή του. Γιατί, θυσιάζοντας την Ελλάδα, κατάφερε να δείξει σε πολλές άλλες χώρες, το δρόμο που πάει στην καταστροφή. Λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διδάσκοντας όλους τους άλλους Πρωθυπουργούς του πλανήτη τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνουν.

Τέλος, διατηρώντας το έντονο ύφος, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε την αμοιβή του πρώην Πρωθυπουργού: «Η αμοιβή των 20.000 δολαρίων για τη διδασκαλία του κ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ και 46.000 ευρώ, μέσω μεσιτικού γραφείου, για κάθε άλλη του ομιλία, κρίνεται ως εξαιρετικά χαμηλή, εάν αναλογιστούμε το πόσο ακριβά πληρώσαμε εμείς για να μάθουμε την οικονομική του στρατηγική».