Δεν διαγράφει το Μιχάλη Λιάπη η Νέα Δημοκρατία

papamimikos

Η Νέα Δημοκρατία δε σκέφτεται να διαγράψει τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη χθες επειδή κκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ότι δεν είχε και το δίπλωμα οδήγησής του. Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην υπουργό Μεταφορών για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ναι μεν καταδίκασε το γεγονός, από την άλλη όμως όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ενέργειες το κόμμα, απάντησε ότι είναι ένα προσωπικό και όχι πολιτικό θέμα.

Ο γραμματέας του κόμματος προχώρησε στην εξής δήλωση: «οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δε δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμη περισσότερο το κόσμο».

Ακόμη, ο κ. Παπαμιμίκος πρόσθεσε ότι «O κ. Λιάπης ως Έλληνας πολίτης κάνει μια κίνηση που δεν προκαλεί καθόλου καλή εντύπωση, ίσα – ίσα προκαλεί τη χείριστη εντύπωση. Είναι λάθος όλη αυτή η διαδικασία και ο ίδιος θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας».