Δεύτερη ευκαιρία σε Κάτσε

katseΤην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Έργκους Κάτσε και την κίνησή του να φορέσει την μπλούζα «UCK», κάτι που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περιμένουν στον ΠΑΟΚ.
Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον διεθνή άσο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τιμωρηθεί για την ενέργειά του.
Άλλωστε, υπέρ του να δοθεί «συγχωροχάρτι» στον Κάτσε ήταν και ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος πριν από τον αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκαντί είχε δηλώσει: «Είναι μικρός σε ηλικία και πρέπει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό βέβαια είναι θέμα της διοίκησης. Θα μιλήσω και εγώ μαζί του».
Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητηθεί διεξοδικά στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια και ο Σαββίδης φέρεται να επιθυμεί την σταδιακή επιστροφή του 20χρονου μέσου στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Κάτσε έχει την υποστήριξη των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου, όμως οι οπαδοί δεν θέλουν να τον ξαναδούν με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Εφόσον προκύψει πρόβλημα με την επιστροφή του Αλβανού χαφ, τότε η διοίκηση θα ψάξει τη «χρυσή τομή» για να απομακρυνθεί ο παίκτης.