Η δασκάλα με τα γαλάζια μάτια αποπλάνησε 16χρονο μαθητή της

Kelly-Burgess1-628x400Μια ακόμη νεαρή εκπαιδευτικός πιάστηκε να διατηρεί σχέση με ανήλικο μαθητή της στη Βρετανία.

Ο λόγος για την 26χρονη Κέλι Μπούργκες που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών εξαιτίας της ανάρμοστης σχέσης με τον 16χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στις βρετανικές εφημερίδες, δασκάλα και μαθητής έκαναν έρωτα σε ξενοδοχείο που είχε πληρώσει το σχολείο τους, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Η δασκάλα αντάλλαξε μέσα σε επτά μήνες περισσότερα από 12.000 μηνύματα μέσω κινητού με τον μαθητή της, μεταξύ αυτών ήταν και γυμνές φωτογραφίες.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο 16χρονος επισκέφθηκε κλινική σεξουαλικής υγείας και εκεί του ξέφυγε ποια ήταν η ερωμένη του.

Η Μπούργκες άκουσε, μέσα σε λυγμούς, την ποινή της ενώ είχε νωρίτερα παραδεχθεί τέσσερις κατηγορίες.

«Δεν είναι κούγκαρ, τίποτα τέτοιο», δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail ο δικηγόρος της. «Είναι απλά μια νεαρή γυναίκα λίγο ανώριμη και λίγο μπερδεμένη που ερωτεύτηκε τον λάθος νεαρό».

Η μεγαλύτερη τιμωρία της είναι που χάνει τη δυνατότητα διδασκαλίας, τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, το ζευγάρι γνωρίστηκε το Δεκέμβριο του 2012 και έγινε ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2013, λίγο πριν το προαναφερόμενο εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο στο Γουρκσάιρ, ενώ έκαναν μαζί και κάμπινγκ στο Ντέβον τον Ιούλιο.

Ο μαθητής έστελνε στη δασκάλα του γυμνές φωτογραφίες του και αντάλλασσε μαζί της χιλιάδες μηνύματα.