Δ. Βίτσας: Ως εγκληματική συμμορία πρέπει να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή

bitsas_596769022_1

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει από την αρχή πει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική και εγκληματική οργάνωσης. Αν πρέπει να συζητηθεί για ανοχή και ολιγωρία αυτό αφορά στην κυβέρνηση. Με βάση αυτό εμείς έχουμε κάθε ενδιαφέρον να τιμωρηθούν και να αρθεί η ασυλία τους και να περικοπεί η χρηματοδότησή τους» δήλωσε σε πρωινή εκπομπή, ο Γραμματέας της Κ.Ε. Του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.
Μάλιστα ο κ. Βίτσας πρόσθεσε: «μην θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κουτός. Ξέρουμε ότι σε ένα νόμο δεν μπορεί να αναφέρεται όνομα, στην εισηγητική έκθεση όμως αυτό μπορεί να διατυπωθεί».
Συνέχισε λέγοντας: «εμείς καταθέτουμε μια πρόταση, που τα κάνει όλα αυτά και συγχρόνως λειτουργεί στην εξής λογική: Η αντιμετώπιση μιας τέτοιας εγκληματικής συμμορίας πρέπει να γίνει με την περιφρούρηση του Συντάγματος και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα φόβο» είπε και  παράλληλα τόνισε ότι «αυτό που θέλουμε είναι κατοχυρωμένη πλήρως η νομοθετική διάταξη σε σχέση με το Σύνταγμα και να βαθαίνει η Δημοκρατία» διευκρίνισε ο Δημήτρης Βίτσας.