Χρυσοχοΐδης για Χρυσή Αυγή: “Είστε μαχαιροβγάλτες”

chrisochoidis

“Είστε μαχαιροβγάλτες” και πολλές άλλες βαριές κουβέντες είπε κατά της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής,  ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Επίσης τους χαρακτήρισε δειλούς κι επικίνδυνους και τους ζήτησε να  αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».

Η τελευταία αποστροφή του λόγου του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για την κατασκευή τζαμιού «χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός» λέγοντας πως «κάτι τέτοια μυαλά σαν εσάς έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται» ήταν η αφορμή για την έκρηξή του.

Αμέσως μετά από αυτό, πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων και απαντώντας με σκληρή γλώσσα, είπε:

«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι αποχωρούσαν από την αίθουσα της Βουλής.