Χρυσή Αυγή: “Θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό”- Φώτο με κουκούλες της Κου Κλουξ Κλαν

nazix.a

«Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».

Σύμφωνα με υλικό που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου, αυτό ανέφερε σε ομιλία του απευθυνόμενος σε μέλη της Χρυσής Αυγής, πριν τις εκλογές του 2012 , ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος.

Τα στοιχεία που απέστειλε στην Ανάκριση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από το υλικό που συνέλλεξε από τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα και όπως λέγεται στο Εφετείο είναι πλήρως αξιοποιήσιμα για την πορεία της έρευνας.

Το ηλεκτρονικής μορφής υλικό είναι ογκώδες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1 tera και περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία που θα αξιολογηθούν λεπτομερώς από τις δύο δικαστικές λειτουργούς καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ποινική εμπλοκή νέων προσώπων.

Ακόμη, κατάλογος με τις «20 Αρχές της προπαγάνδας» και υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, από λόγους ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Γιώργου Γερμενή, έχει περιέλθει στα χέρια των ανακριτριών.

Μέλος της Χρυσής Αυγής φαίνεται να λέει στις επίμαχες ορκωμοσίες στον λόγο ορκωμοσίας του: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας».

Άλλο μέλος αναφερόμενο στην ορκωμοσία του, σε όσους «γκρινιάζουν αλλά κάθονται στον καναπέ» φαίνεται να λέει: «Αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό». Επίσης άλλο μέλος αναφέρει στην ομιλία του:

«Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».