Χαμός με τον ερωτιάρη Ομπάμα και το φλέρτ με την πρωθυπουργό της Δανίας

obama-prothdan

Συζυγομουρμούρα σίγουρη θα έχει ο Ομπάμα σύμφωνα με μεγάλη μερίδα διεθνούς Τύπου για την απερισκεψία του να είναι σούπερ φιλικός με την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ – Σμιτ κατά τη διάρκεια της επίσημης επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα.

Η New York Post έγραψε  «πρώτη κυρία των ΗΠΑ σφίγγει τα δόντια της όσο ο σύζυγός της συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ», ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «κάποιος θα κοιμάται στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου για ένα διάστημα».

Σάλος για το... φλερτ Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας

Δεν έφτανε όμως μόνο το ερωτικό ειδύλλιο με τη Μισέλ να κάθεται στο δίπλα κάθισμα, οι δυο τους μαζί τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον πόζαραν για αυτοπροσωπογραφία με το smartphone της Δανής πρωθυπουργού.

 

Σάλος για το... φλερτ Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας

Αυτό όπως απεδείχθη ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μισέλ. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πήρε την κατάσταση στα χέρια της κι άλλαξε θέσεις με τον σύζυγό της, επιλέγοντας να κάτσει ανάμεσα σε αυτόν και την Τόρνινγκ-Σμιτ.

Εξάλλου, αυτή η συμπεριφορά ήταν που σχολιάστηκε διεθνώς για το πώς δηλαδή οι ηγέτες μπορούν να υποβιβάζουν τους εαυτούς τους αντιδρώντας σαν έφηβοι μια τέτοια σημαντική ημέρα. «Τι στο καλό γίνεται;» «Γιατί ο Κάμερον και ο Ομπάμα αισθάνονται την ανάγκη να συμπεριφέρονται σαν ηλίθιοι», αναρωτήθηκε στη στήλη του ο Ιαν Μάρτιν της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph. Σχολιαστής του ιστότοπου RedState «ευχαρίστησε» τη Μισέλ Ομπάμα «επειδή ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε μια κηδεία».