Μπελκόφσκι: Ο Πούτιν είναι ομοφυλόφιλος και κρύβει 2 χρόνια

poutinneurqa

Ο Στανισλάβ Μπελκόφσκι, 42 ετών, είναι πολιτικός επιστήμονας και εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο: Πούτιν. Στο βιβλίο αυτό γράφει ότι ο Ρώσος ηγέτης είναι ένας τραυματισμένος και μοναχικός άνθρωπος με τεράστια περιουσία και ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Κάνει αναφορά για την παιδική ηλικία του Πούτιν, ο οποίος σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, μεγάλωσε χωρίς πατέρα και χωρίς αγάπη και φροντίδα με αποτέλεσμα να γίνει ένα μοναχικό και μοχθηρό παιδί. Ο πατέρας του Πούτιν ήταν αλκοολικός και η μάνα του τον πήρε και έφυγαν για την Γεωργία. Όμως τελικά ο Πούτιν βρέθηκε να μεγαλώνει με ένα ζευγάρι που ανέλαβε την κηδεμονία του. “Ο Πούτιν μεγαλώνοντας, βρήκε δυο ανθρώπους που έγιναν οικογένειά του. Τον Μπόρις Γέλτσιν τον οποίο είχε σαν πατέρα του και τον Ρομαν Αμπράμοβιτς που είχε σαν αδελφό του.”

Μάλιστα, ο Μπελκόφσκι υποστηρίζει ότι ο Πούτιν κρύβει και 2 χρόνια από την ηλικία του! Για την σεξουαλική ζωή του Ρώσου Προέδρου γράφει: Η σχέση του με την Καμπάγεβα δεν ήταν τίποτε άλλο από επινόηση των συμβούλων του. Απλά ήθελαν να τον παρουσιάσουν ως ισχυρό άντρα και σύμβολο του σεξ. Κι αυτό, γιατί όπως γράφει ο συγγραφέας, ο Πούτιν δεν ξέρει τι σημαίνει σεξ και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είναι ένας λανθάνων ομοφυλόφιλος.