Οι Αθηναίοι θα αποφασίζουν για όλα τα σοβαρά θέματα

432819ECBF6CD9153772E132E442FF77Επίθεση σε Σπηλιωτόπουλο και Καμίνη για το ζήτημα του τζαμιού στην Αθήνα έκανε με δήλωσή του ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Υπάρχει νόμος για την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας; Επειδή η υποκρισία σε αυτή την προεκλογική περίοδο βασιλεύει, να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Ο κ.Σπηλιωτόπουλος ψήφισε το νόμο για το τζαμί στην Αθήνα και σήμερα αποφάσισε να υιοθετήσει την δέσμευσή μας για τοπικά δημοψηφίσματα, ο κ.Καμίνης που επικαλείται τον Ευρωπαικό χαρακτήρα της Πρωτεύουσας να κοιτάξει πρώτα την κατάντια της πόλης που είχε την ατυχία να τον έχει δήμαρχο και μετά να μας διδάξει πολιτισμό.

Η θέση μας είναι σαφής, οι Αθηναίοι θα αποφασίσουν για τη πόλη τους και όλα τα σοβαρά θέματα θα τίθενται στην κρίση τους μέσω δημοψηφισμάτων. Δεν άκουσα ούτε τον κ.Καμίνη αλλά ούτε τον κ.Σπηλιωτόπουλο να τσακώνονται όταν οι Τούρκοι έκαναν τζαμί την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας .Σήμερα πουλάνε Ευρωπαϊσμό και πολιτισμό αντί να κοιτάξουν το χάλι της πόλης μας που το προκάλεσαν ο ένας ψηφίζοντας στη βουλή και ο άλλος εκτελώντας στον δήμο», ανέφερε, σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.