Η Apple κυκλοφόρησε τη νέα αναβάθμιση του iOS 7!

ios7-1_update_630_355Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS συσκευών είναι η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού iOS της Apple

To iOS 7.1 έρχεται να διορθώσει μικρά κενά ασφαλείας αλλά και λάθη προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ παράλληλα η Apple φρόντισε να κάνει και μερικές σχεδιαστικές αλλαγές οι οποίες έπρεπε σύμφωνα με την εταιρία να έχουν γίνει από την αρχή.

Η βασική αλλαγή που φέρνει το iOS 7.1 είναι η λειτουργία CarPlay (στα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμη περίπου προς τα τέλη του έτους), που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του iPhone απευθείας σε αυτοκίνητα και το οποίο ανακοίνωσε η Apple την περασμένη εβδομάδα

Μερικές  ακόμα αλλαγές που φέρνει το iOS7.1 βρίσκονται στο Siri οπού πλέον γίνεται λίγο πιο έξυπνο και καταλαβαίνει πιο γρήγορα πότε τελειώνει τη φράση του ο χρήστης αλλά και στο ημερολόγιο το οποίο πλέον έχει λίγο καλύτερο interface.

Επίσης για τους χρήστες iPhone 5S το iOS 7.1 βελτιώνει τον αισθητήρα δακτυλικών  αποτυπωμάτων, Touch ID και προσθέτει την λειτουργία αυτόματης επιλογής HDR φωτογραφίας.

Το νέο iOS 7.1 είναι διαθέσιμο σε όλους  τους χρήστες iOS συσκευών και μπορούν να  αναβαθμίσουν τη συσκευή τους δωρεάν μέσα από το ειδικό μενού που υπάρχει στις ρυθμίσεις της συσκευής.